Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

TRIPLE R OIL CLEANER & CHRYSTAL PRODUCT HYDROSCOPIC TANK BREATHERS

3 februari 2022

In samenwerking met Aswin Kruidenier van Both Techniek, hebben wij nu de Triple R diepfiltratieunits en de breathers van Crystal Product in ons assortiment.

Crystal Breathers zijn makkelijk te monteren en zuiveren de lucht van vocht en vuil die anders in contact komt met de olie door bijvoorbeeld de vulopening van de tank, tandwielkast e.d.

De dieptefiltratieunits zijn voorzien van een hoofdschakelaar en montageplaat, waardoor ze makkelijk te installeren en in bedrijf te nemen zijn. De compact opgebouwde filtratieunits verwijderen 99% van alle vaste deeltjes uit de olie en verlengen hiermee de levensduur van kritische componenten en de aanwezige filters.

Als u tijdens de werkzaamheden uw hydraulische systeem wilt upgraden met een dieptefiltratie en/of een breather, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij kunnen u tijdens de aanschaf of bestelling gelijk voorzien van de juiste koppelingen, kogelkranen en slangen voor de montage van uw dieptefiltratieunit en/of breather.

Wilt u meer informatie over deze producten, neem dan contact op met @Aswin Kruidenier van Both Techniek of @Jaap de Vries van HCU.