Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verbinden!

HCU staat voor Hydrauliek Centrum Utrecht en is opgericht op 12 april 2005 in Utrecht door Aad van der Mark en Jaap de Vries. Door de vliegende start zijn ze in 2007 verhuisd naar Krimpen aan de Lek in een nieuwgebouwd bedrijfspand.

De HCU groeide doordat haar klantenkring steeds groter werd. HCU neemt haar klanten serieus, wil hen tot in de perfectie bedienen. Dat wordt ook door anderen gezien en gewaardeerd. De nieuwe huisvesting en de uitbreiding van ons personeelsbestand maakt het mogelijk om door te groeien. In 2009 werd ons kwaliteitssysteem ISO9001 ingevoerd. Inmiddels zijn we ISO9001:2015 gecertificeerd.

Er bleek nog meer behoefte aan ruimte en in 2014 werd nog een bedrijfspand aan de huidige locatie toegevoegd. Ook is ons personeelsbestand steeds verder uitgebreid.

Missie

Wij vinden dat het onze missie is om op het gebied van hydraulische verbindingen tot de top van het marktsegment te behoren in snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. We garanderen dat elke klantvraag op ons vakgebied snel, deskundig en adequaat wordt verbonden aan de beste oplossing om zo de continuïteit van haar bedrijf kritische processen maximaal te waarborgen.

Oftewel samengevat is onze missie: ‘Wij verbinden’.

Visie

HCU wil een gerenommeerde, professionele organisatie zijn welke een breed aanbod aan hydraulische producten en diensten in de markt zet. De markt vraagt namelijk meer en meer naar producten met toegevoegde waarde.

Deze toegevoegde waarde zijn onze diensten. De combinatie van kwaliteitsproducten, het hoge niveau aan kennis, ervaring en snelheid moeten onze klanten in toenemende mate ontzorgen.

Oftewel samengevat is onze visie: ‘HCU is de verbindende factor in hydrauliek’