Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Testen

Zekerheid voor alles! Bij HCU kunnen de hydraulische slangen worden gecertificeerd en op druk worden getest. Een testfaciliteit tot 2000 bar staat hiervoor tot onze beschikking. Ook verzorgen wij afnames voor classificatiebureaus als Lloyds, BV, DNV-GL, etc.


Reinheid

Reinheid van het hydraulieksysteem is de voorwaarde om te kunnen functioneren. Onze slangen worden standaard gereinigd geleverd.

Traceerbaarheid

Traceability is in dit verband bij HCU gewaarborgd. Ons systeem biedt de functionaliteit dat elke hydraulische slang uniek traceerbaar is. Maar ook 'in het veld' dienen de slangen traceerbaar te zijn. De slangen kunnen worden voorzien van een RVS316L label om dit te waarborgen.

Kardex

Sinds 2016 beschikt HCU over een Kardexsysteem daardoor is er een efficiencyslag gemaakt zodat de doorloop- en productietijd in onze werkplaats nog korter is geworden.

Maatwerk en advies

We streven naar perfectie. Dit maatwerk wordt gerealiseerd in onze werkplaats. Dat is de plek waar we onze slangen assembleren, testen en de snijringkoppelingen, etc. op klantwens samenstellen (kitting). Wij maken allerlei soorten hydraulische slangen met elke denkbare slangdiameter. Wij geven graag advies en zoeken in overleg met de klant naar de beste specifieke oplossing. Door met onze klanten de kennis en kunde van processen en producten te bundelen ontstaat het ultieme maatwerk wat onze klanten willen. Wij adviseren u graag.


Actief meedenken, oplossingen en verbeteringen aandragen, dat is de DYNAMIEK van HCU.